VuSLaT Yönetim Yönetici 3 Ekim 2011 #171 Hay ALLAH iyiliğinizi versin,yüzlerde tebessüme vesile oldunuz,,,D:3 bir aradanın vuslatı geldi.... Benden sonra şu an sitede olan gelsin.....
Hay ALLAH iyiliğinizi versin,yüzlerde tebessüme vesile oldunuz,,,D:3 bir aradanın vuslatı geldi.... Benden sonra şu an sitede olan gelsin.....
Hasret ruzgari Aktif Üyemiz 21 Nisan 2012 #172 ŞU n benim sitedeeebenden sonra mahzungarip gelsin gelebilirse)
TaHKaR Aktif Üyemiz 21 Nisan 2012 #173 mahzun garip yok yarım saattır durakta beklere gibi bekledim henuz gelmedi ben geldim.benden sonra kim gelecek?
mahzun garip yok yarım saattır durakta beklere gibi bekledim henuz gelmedi ben geldim.benden sonra kim gelecek?
TaHKaR Aktif Üyemiz 21 Nisan 2012 #175 hasret.rüzgarı' Alıntı: ben geldim benden sonra vuslat gelsin. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin evet Vuslat Gelsin...
hasret.rüzgarı' Alıntı: ben geldim benden sonra vuslat gelsin. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin evet Vuslat Gelsin...
A AyBuKe Yönetici 30 Nisan 2012 #176 Vuslat beklesin ben geldimolleyyHASRET RÜZGARI GELSİN VUSLAT GELSİNglü
TaHKaR Aktif Üyemiz 2 Mayıs 2012 #180 ceylannur' Alıntı: ben geldımmmm benden sonra tahkar gelsın Genişletmek için tıkla ... ALLAH razı olsun geldim benden sonra Vuslat Adminim gelsin...
ceylannur' Alıntı: ben geldımmmm benden sonra tahkar gelsın Genişletmek için tıkla ... ALLAH razı olsun geldim benden sonra Vuslat Adminim gelsin...