Kiril alfabesi
MURATS44 Özel Üye 21 Kas 2010 #2 herkesin bilmesi gereken bir alfabecedeefegehe... şindi ... bu kadar önemli konuyu açtığı için mahzungarip hocamıza büyük bir alkışşş alalım.... bee ben hemen ezberleyem .belki lazım olur 2065'in 32 ağustosunda....
herkesin bilmesi gereken bir alfabecedeefegehe... şindi ... bu kadar önemli konuyu açtığı için mahzungarip hocamıza büyük bir alkışşş alalım.... bee ben hemen ezberleyem .belki lazım olur 2065'in 32 ağustosunda....
mahzungarip Yönetici 21 Kas 2010 #3 Murats44' Alıntı: herkesin bilmesi gereken bir alfabecedeefegehe... şindi ... bu kadar önemli konuyu açtığı için mahzungarip hocamıza büyük bir alkışşş alalım.... bee ben hemen ezberleyem .belki lazım olur 2065'in 32 ağustosunda.... Genişletmek için tıkla ... nrgldirolhaaa
Murats44' Alıntı: herkesin bilmesi gereken bir alfabecedeefegehe... şindi ... bu kadar önemli konuyu açtığı için mahzungarip hocamıza büyük bir alkışşş alalım.... bee ben hemen ezberleyem .belki lazım olur 2065'in 32 ağustosunda.... Genişletmek için tıkla ... nrgldirolhaaa
VuSLaT Yönetim Yönetici 1 Ara 2010 #4 Tam ezberliyom birde bakmışım unutmuşum,,,,nerde lazım olcaksaaa....D: