nefsimutmainne
Aktif Üyemiz
Alemsiniz ha...
Yaprak sarması var mı mahzun...menüde....uyyy
Yaprak sarması var mı mahzun...menüde....uyyy
geçelim inşaallahda masadaki yemekler hep yasbancı isimlerini söylede öyle başlıyalım inşaallah birini tanıyabildim sankim digerlerinihıh.tanımadım ismlerini bilmeden asla başlamamefendim önce şöyle masaya geçelim başlarız yemeğe
yavf bende tam olarak göremediğim için isimlerini sayamıyacam m08 masada henüz yemek filan yok onlar salatalar mezeler filansigaraa efendim önce şöyle misk gibi sımsıcak domates çorbasıyla başlayalımgeçelim inşaallahda masadaki yemekler hep yasbancı isimlerini söylede öyle başlıyalım inşaallah birini tanıyabildim sankim digerlerinihıh.tanımadım ismlerini bilmeden asla başlamam
ne hazır çorbası yavf3.. kendi ellerimnle yaptım hele az dur yavf sen çorbanı yudumla bardakta gelirmmjÇorba çok güzel görünüyor, hazır çorba ise içmem, tadına bile bakmam,,,,mmjDomatesi rendeleyip yapmalıydın....kararsiz Kuru ekmek yiyem ben,,,,(siz çorbalarınızı için ben beklerim....kararsiz
Hocam masada bardaklar eksik.....:
domates çorbasının özelliği o zaten kaşar peyniri rendelenip güzelce karıştırılır of bee canım çekti heeeÇorbada peynirin ne işi var anlamadım gitti..Oldu olacak biraz çökelek ve zeytin falan da koyaydın..daha hoş olurdu ..Çorbayı peynirden dolayı beğenmedim..İçmek isteyen içsin ..Bana bi zahmet başka bişeyler getir.Aç bırakacak halin yok heralde.....İşin güzel tarafı tavuk görmedim ama sanki et var... genemi etli yemekkkkkkkk.... eğer etli yemek gelirseateeeşateeeş3..3..3..3..