Refik Member 9 Mart 2022 #1 .De ki: “Sizi yaratan, size işitme duyusu, gözler ve kalpler veren O’dur. Ne az şükrediyorsunuz!” Mülk Sûresi - 23 Ayet
.De ki: “Sizi yaratan, size işitme duyusu, gözler ve kalpler veren O’dur. Ne az şükrediyorsunuz!” Mülk Sûresi - 23 Ayet
BULUT Aktif Üyemiz Yönetici 11 Mart 2022 #2 Emeğine sağlık. Resim işlerini biliyorsunuz galiba? Ayetlerle yapılan resimler çok güzel. Bu şekilde devam edebilir misiniz?
Emeğine sağlık. Resim işlerini biliyorsunuz galiba? Ayetlerle yapılan resimler çok güzel. Bu şekilde devam edebilir misiniz?
BULUT Aktif Üyemiz Yönetici 12 Mart 2022 #4 İstersen sabit ve güzel bir resim bulalım. Ayetler için uygun şekilde. Güzel bir font ve standart bir konu. Beraber şablon hazırlayabiliriz istersen.
İstersen sabit ve güzel bir resim bulalım. Ayetler için uygun şekilde. Güzel bir font ve standart bir konu. Beraber şablon hazırlayabiliriz istersen.
Refik Member 12 Mart 2022 #5 BULUT' Alıntı: İstersen sabit ve güzel bir resim bulalım. Ayetler için uygun şekilde. Güzel bir font ve standart bir konu. Beraber şablon hazırlayabiliriz istersen. Genişletmek için tıkla ... Bulut bey siz hazırlayın bana gönderin ben o şablonla devam ederim
BULUT' Alıntı: İstersen sabit ve güzel bir resim bulalım. Ayetler için uygun şekilde. Güzel bir font ve standart bir konu. Beraber şablon hazırlayabiliriz istersen. Genişletmek için tıkla ... Bulut bey siz hazırlayın bana gönderin ben o şablonla devam ederim
BULUT Aktif Üyemiz Yönetici 12 Mart 2022 #6 anlaştık o zaman. Şablonları buraya eklerim. Buradan alırsınız. Size Psd olarakta göndereyim. ve en baştan ilk ayetten başlayıp sonuna kadar devam edelim. yol uzun. Son düzenleme: 12 Mart 2022
anlaştık o zaman. Şablonları buraya eklerim. Buradan alırsınız. Size Psd olarakta göndereyim. ve en baştan ilk ayetten başlayıp sonuna kadar devam edelim. yol uzun.