Gözler, ya merhamet ya da nefretin ışıldadığı bir kandildir. (N.F.K.)
ceylannur Yeni Üyemiz 14 Mar 2011 #131 Gözler, ya merhamet ya da nefretin ışıldadığı bir kandildir. (N.F.K.)
ceylannur Yeni Üyemiz 14 Mar 2011 #132 Ne kervan kaldı, ne at, hepsi silinip gitti, İyi insanlar iyi atlara binip gitti..." (ÜSTAD N.F.K)
ceylannur Yeni Üyemiz 14 Mar 2011 #133 Ey gönül, gidenden ümidini kes! Kaçan bir hayale benziyor herkes, Sanki kulağıma gaipten bir ses Buluşmalar kaldı mahşere diyor. Necip Fazıl Kısakürek
Ey gönül, gidenden ümidini kes! Kaçan bir hayale benziyor herkes, Sanki kulağıma gaipten bir ses Buluşmalar kaldı mahşere diyor. Necip Fazıl Kısakürek
ceylannur Yeni Üyemiz 14 Mar 2011 #134 Sultan olmak dilersen, tacı, sorgucu unut! Zafer araban senin, gıcırtılı bir tabut! Necip Fazıl Kısakürek
Sultan olmak dilersen, tacı, sorgucu unut! Zafer araban senin, gıcırtılı bir tabut! Necip Fazıl Kısakürek
ceylannur Yeni Üyemiz 14 Mar 2011 #135 Neler kaybetti insan "kul"a "kulluk" uğruna... Ah bir erebilseydik , ''kul'' olmanın şuuruna... N.F.K
Neler kaybetti insan "kul"a "kulluk" uğruna... Ah bir erebilseydik , ''kul'' olmanın şuuruna... N.F.K
ceylannur Yeni Üyemiz 14 Mar 2011 #136 Aşksın dedim, sustu... ''Sanki aşk sustu'' dedim... ''Aşk hiç susar mı?'' dedi... ''Sen susuyorsun ya'' dedim... '' Ben aşk mıyım '' dedi... ''Aşksın'' dedim... ''Sustu'... NECİP FAZIL KISAKÜREK
Aşksın dedim, sustu... ''Sanki aşk sustu'' dedim... ''Aşk hiç susar mı?'' dedi... ''Sen susuyorsun ya'' dedim... '' Ben aşk mıyım '' dedi... ''Aşksın'' dedim... ''Sustu'... NECİP FAZIL KISAKÜREK
ceylannur Yeni Üyemiz 14 Mar 2011 #137 Tel tel ve iple iplik dikseler de ağzımı Tek ses duyarlar ALLAH! yoklayanlar nabzımı NFK
ceylannur Yeni Üyemiz 14 Mar 2011 #138 Allah'ım! senden ne gelecekse gelsin. Sen ki Rahmetinlede kahrınlada güzelsin.. NFK
ceylannur Yeni Üyemiz 14 Mar 2011 #139 "Göz kaptırdığım renkten, kulak verdiğim sesten, Affet Senden habersiz aldığım her nefesten." Necip Fazıl Kısakürek
"Göz kaptırdığım renkten, kulak verdiğim sesten, Affet Senden habersiz aldığım her nefesten." Necip Fazıl Kısakürek
ceylannur Yeni Üyemiz 14 Mar 2011 #140 Kederin hakikati Allah’tan uzaklık, safanın hakikati Allah’a yakınlık, varlığın hakikati Allah’ta yok olmak, aşkın da hakikati Allah’ı sevmektir. Necip Fazıl Kısakürek
Kederin hakikati Allah’tan uzaklık, safanın hakikati Allah’a yakınlık, varlığın hakikati Allah’ta yok olmak, aşkın da hakikati Allah’ı sevmektir. Necip Fazıl Kısakürek