Usta kalem budur işte gerçek kalemi kutlarım Hocam bindefa gönülden selam olsun...
TaHKaR Aktif Üyemiz 23 Mar 2015 #1 Usta kalem budur işte gerçek kalemi kutlarım Hocam bindefa gönülden selam olsun... Moderatör tarafında düzenlendi: 4 Eki 2017
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 23 Mar 2015 #2 Cevap: O Kadarmı zor ? (Şevket Okyay) ALLAH razı olsun Abim.
Okyay ÖZEL ÜYE 23 Mar 2015 #3 O kadar mı zor? (Şevket Okyay) Resimli şiirleri ©Rasulehasret.com ..................................................................... Moderatör tarafında düzenlendi: 26 Eyl 2017
O kadar mı zor? (Şevket Okyay) Resimli şiirleri ©Rasulehasret.com .....................................................................
Okyay ÖZEL ÜYE 25 Mar 2015 #4 Cevap: O kadar mı zor? (Şevket Okyay) Resimli şiirleri VuSLaT evlat! Çok güzel bir resimleme olmuş., Gönülden söylüyorum. Mübarek ellerine ve nurlu yüreğine sağlık. İşte ben de sana teşekkür ediyorum.
Cevap: O kadar mı zor? (Şevket Okyay) Resimli şiirleri VuSLaT evlat! Çok güzel bir resimleme olmuş., Gönülden söylüyorum. Mübarek ellerine ve nurlu yüreğine sağlık. İşte ben de sana teşekkür ediyorum.
MURATS44 Özel Üye 25 Mar 2015 #5 Cevap: O kadar mı zor? (Şevket Okyay) Resimli şiirleri Ellerinize yüreğinize sağlık. Rabbim razı olsun sizlerden. Ne kadar teşekkür etsekte az. Çalışma güzel resimleme güzel. Ellerinize sağlık.
Cevap: O kadar mı zor? (Şevket Okyay) Resimli şiirleri Ellerinize yüreğinize sağlık. Rabbim razı olsun sizlerden. Ne kadar teşekkür etsekte az. Çalışma güzel resimleme güzel. Ellerinize sağlık.