TaHKaR Aktif Üyemiz 8 Temmuz 2015 #1 PHP: . . BİLGİ Facebbok kaynaklı linklerden dolayı resimlr görünmemektedir. Moderatör tarafında düzenlendi: 3 Ekim 2017
Okyay ÖZEL ÜYE 8 Temmuz 2015 #2 Cevap: Şevket Okyay "Rabbin rızasını kazandın gitti." Resimli Şiirleri TAHKAR'ım bunlar önceki resimleme mi yoksa yeni çalışma mı pek çıkaramadım? Kolay gelsin. Güzel ilgi duyulan bir şiirimiz. . Son düzenleme: 16 Temmuz 2015
Cevap: Şevket Okyay "Rabbin rızasını kazandın gitti." Resimli Şiirleri TAHKAR'ım bunlar önceki resimleme mi yoksa yeni çalışma mı pek çıkaramadım? Kolay gelsin. Güzel ilgi duyulan bir şiirimiz. .
TaHKaR Aktif Üyemiz 9 Temmuz 2015 #3 Cevap: Şevket Okyay "Rabbin rızasını kazandın gitti." Resimli Şiirleri Okyay' Alıntı: TAHKAR'ım bunlar önceki resimleme mi yoksa yeni çalışma mı pek çıkaramadım? Kolay gelsin. Güzel ilgi duyulan bir şiirimiz. Genişletmek için tıkla ... Yeni çalışma Hocam....dün hazırladım ALLLAH razı olsun..
Cevap: Şevket Okyay "Rabbin rızasını kazandın gitti." Resimli Şiirleri Okyay' Alıntı: TAHKAR'ım bunlar önceki resimleme mi yoksa yeni çalışma mı pek çıkaramadım? Kolay gelsin. Güzel ilgi duyulan bir şiirimiz. Genişletmek için tıkla ... Yeni çalışma Hocam....dün hazırladım ALLLAH razı olsun..