Rasulehasret'te Photoshop Resim Yarışması (FİNAL)

İçinde 3 tanesini seç adminim. Kural kuraldır. Admine torpil yooooook :) Seçimini yap bence. Yada başka çalışmaların varsa onlarıda değerlendirip ilerleyen günlerde yarışmaya katılacağın resimleri seç. Tahkar adminim, şu an en fazla 3 resim eklenecek aama bu , şu an için demi geçerli yoksa eleme zamanında 3 taneye mi indirilecek?

İçinde 3 tanesini seç adminim. Kural kuraldır. Admine torpil yooooook :) Seçimini yap bence. Yada başka çalışmaların varsa onlarıda değerlendirip ilerleyen günlerde yarışmaya katılacağın resimleri seç. Tahkar adminim, şu an en fazla 3 resim eklenecek aama bu , şu an için demi geçerli yoksa eleme zamanında 3 taneye mi indirilecek?

Saygılar Adminim resim istediğin kadar değiştir ancak şuan ve sonuna kadar 3 tane geçerli yani katılım 3 resimli sınırlı saygılarımla teşiekkür ederim...

anlaşıldı Tahkar adminim. Ben şu ana kadar 1 tane ekledim. yani 2 hakkım daha var. Sizin çalışmaların ynında ben biraz zayıf kaldım ama önemli olan katılmak :)

Biten resimleri eklemeniz iyi olur. Katılacak arkadaşların çalışmalarını bekliyoruz. Vuslat adminim hariç :) zaten 10 yarışmalık resim eklemiş :)

.

Nacizane olarak elinden geldiğince bir çalışma yapmaya çalıştım.. Umarım beğenirsiniz.

PSD Dosyası ekte mevcuttur, üzerinde değişiklik yapmak isteyen ekten indirebilir.

Ekli dosyalar

Eline sağlık mustafa kardeş. Resmin psd dosyasınıda yüklemişsin.
silüet ve renk olarak çok güzel. Ellerine sağlık.
diğer resimleri de bekliyoruz bütün arkadaşlardan.

Geri