Bak ibret al yere düşen yaprağa, o da eskiden yukardan bakardı toprağa..
ceylannur Yeni Üyemiz 12 Mar 2011 #501 Bak ibret al yere düşen yaprağa, o da eskiden yukardan bakardı toprağa..
ceylannur Yeni Üyemiz 12 Mar 2011 #502 Her gün kendisini ziyarete gelen dervişe şeyhi der ki: - “ Her gün bana geleceğine bir gün kendine gel! ”
Her gün kendisini ziyarete gelen dervişe şeyhi der ki: - “ Her gün bana geleceğine bir gün kendine gel! ”
ceylannur Yeni Üyemiz 12 Mar 2011 #503 DoğRuLarımı Götürmeye YeteCek kadar Yalnış Yapmadım bu Hayatta... Çok SıkıŞTığım Yerde Boş Bıraktım Hep SoRuLarı... Şimdi BırakTığım BoşLukların Birindeyim BeLki de... KimSenin DoğRusunu Götürmedim... VE EN Önemlisi KİMSENİN Yalnışı OLmadım !... YETMEZMİ !...
DoğRuLarımı Götürmeye YeteCek kadar Yalnış Yapmadım bu Hayatta... Çok SıkıŞTığım Yerde Boş Bıraktım Hep SoRuLarı... Şimdi BırakTığım BoşLukların Birindeyim BeLki de... KimSenin DoğRusunu Götürmedim... VE EN Önemlisi KİMSENİN Yalnışı OLmadım !... YETMEZMİ !...
ceylannur Yeni Üyemiz 12 Mar 2011 #504 Şaşarım seven insan nasıl uyur? Âşığa her türlü uyku haramdır. hz Mevlana
ceylannur Yeni Üyemiz 12 Mar 2011 #509 Beni kimseler anlamasın! Martılara hasret "deniz" anlasın... Baharına hasret "çiçek" anlasın... Ölümüne hasret "hayat" anlasın... Sen anla.Ey Rabbim,Sen anla!...
Beni kimseler anlamasın! Martılara hasret "deniz" anlasın... Baharına hasret "çiçek" anlasın... Ölümüne hasret "hayat" anlasın... Sen anla.Ey Rabbim,Sen anla!...
ceylannur Yeni Üyemiz 12 Mar 2011 #510 Mutluluk top gibidir... Yuvarlandığında arkasından koşar... Durduğunda ayağımızla tekmeleriz...