ceylannur Yeni Üyemiz 12 Mart 2011 #551 . "OLGUN" bir Insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin.. "BASIT" bir Insanı dost edinmek istiyorsanız methedin...
. "OLGUN" bir Insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin.. "BASIT" bir Insanı dost edinmek istiyorsanız methedin...
ceylannur Yeni Üyemiz 12 Mart 2011 #552 . Bazen,"gül"e en yakın hâlîn, "vav"olduğun hâlîndir... Bazen de "vav" hâlînde yakarırken, avuçlarının içine "gül"koyarlar...
. Bazen,"gül"e en yakın hâlîn, "vav"olduğun hâlîndir... Bazen de "vav" hâlînde yakarırken, avuçlarının içine "gül"koyarlar...
ceylannur Yeni Üyemiz 12 Mart 2011 #553 . Gördüm ki; yağmuru görünce kendine kapanan gelincikler gibisin. Sustum bu yüzden
ceylannur Yeni Üyemiz 12 Mart 2011 #558 Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı, Seni beklediğim kadar!... Geçti istemem gelmeni Yokluğunda buldum seni. Bırak vehmimde gölgeni Gelme artık neye yarar!” ]
Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı, Seni beklediğim kadar!... Geçti istemem gelmeni Yokluğunda buldum seni. Bırak vehmimde gölgeni Gelme artık neye yarar!” ]
ceylannur Yeni Üyemiz 13 Mart 2011 #559 . Bazen Aniden Bir Sıkıntı Oturur Yüreğime.. Ve Oturduğu Yeri Eritir Birdenbire.. Ya Rab! Dokun Yüreğime.. Dermanı Sende..
. Bazen Aniden Bir Sıkıntı Oturur Yüreğime.. Ve Oturduğu Yeri Eritir Birdenbire.. Ya Rab! Dokun Yüreğime.. Dermanı Sende..