ceylannur Yeni Üyemiz 13 Mart 2011 #591 . " Nice kuvvetli, nice üstün akıllar vardır ki, aşkın havası onları mağlup etmiştir. Çünkü sevda aklın kulağını büktükten sonra, akıl bir daha baş kaldıramaz..." Sadi Şirazi ( Bostan ) dan....
. " Nice kuvvetli, nice üstün akıllar vardır ki, aşkın havası onları mağlup etmiştir. Çünkü sevda aklın kulağını büktükten sonra, akıl bir daha baş kaldıramaz..." Sadi Şirazi ( Bostan ) dan....
ceylannur Yeni Üyemiz 13 Mart 2011 #592 . Acılar çekebilecek yaşa geldiğim zaman, Acıyla uğraşacak yerlerimi yok ettim... İsmet Özel
ceylannur Yeni Üyemiz 13 Mart 2011 #594 . Duymasa da hiç kimse Şâir gönlümün, sende karar kıldığını.. Ve içimin şerha, şerha yarıldığını.. Sen bilsen yeter!
. Duymasa da hiç kimse Şâir gönlümün, sende karar kıldığını.. Ve içimin şerha, şerha yarıldığını.. Sen bilsen yeter!
ceylannur Yeni Üyemiz 13 Mart 2011 #595 . "Bu sükûn ölmek için mi sessizce? Ne güzel bu yağış göklerden gece, Rabbim, ne güzel gecelerin!"
ceylannur Yeni Üyemiz 13 Mart 2011 #597 . Öğrendim ki yaşamak, acının ölçüsünden geçerken, rahmet yağmurlarıyla ıslanmaktı. Allah'ım; imtihan yollarında yürürken ruhunun üstünde şemsiyelerle gezinenlerden ve rahmetinden ümit kesenlerden olmaktan Sana sığınırım...
. Öğrendim ki yaşamak, acının ölçüsünden geçerken, rahmet yağmurlarıyla ıslanmaktı. Allah'ım; imtihan yollarında yürürken ruhunun üstünde şemsiyelerle gezinenlerden ve rahmetinden ümit kesenlerden olmaktan Sana sığınırım...
ceylannur Yeni Üyemiz 13 Mart 2011 #599 . Fuzuliye Sormuşlar;"Sevmek Mi Daha Güzeldir, Sevilmek Mi" diye.."Sevmek Demiş" Çünkü; Sevildiğinden Hiçbir Zaman Emin Olamazsın.
. Fuzuliye Sormuşlar;"Sevmek Mi Daha Güzeldir, Sevilmek Mi" diye.."Sevmek Demiş" Çünkü; Sevildiğinden Hiçbir Zaman Emin Olamazsın.