Şevket OKYAY Şiirleri Photoshop yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burdayım ARKADAŞLAR Şiirli resimlemeler mükemmelin ötesinde ...Yürekten takdir ediyorum Değerli Şairimi ve sizi,...

Yolcu1... Güzel konu açmışsınız ancak yapılan çalışmaların hepsi neredeyse birbirinin aynısı aynı elden çıkmış gibi.

Birtane de buyrun siz yapın farkı bizde görelim,,,,
siz neresini farklı yapacaksınız, örnek yapın birtane...yorumunuzu silmedim,dikkat edrseniz..
biz her yoruma açığız,,,bu yorumu yapan örnek verebilmeli...

Aynı ortamdaki insanların birbilerinden örnek alarak resimleme yapmaları çok normal. Sonuçta herşey aynı. resimler aynı , düşünceler aynı. Süper derece fotoşop çalışmaları olmasada herkes bilgisi dahilinde birşeyler yapmaya çalışıyor. BEnzerlik olabilir. Zaten farklı olanı bulup oybirliği ile seçim yapılacak. Ayrım gözetmeksizin kazanan kimse burdan belirtilip ona göre sonuç belirlenecek.

Katılan herkes ve katılacak olan herkes eşit şartlardadır.

Yarışma için üye oldum. Evvela güzel bir site için teşekkürler . forum içi bilgiler ve düzeni çok hoş. Başarılar dilerim hem site hayatında hemde yarışma için. İnşaALLAH kazanabilirim. 1.olmasamda dereceye girersem çok sevinirim. Selam ve dua ile.

.
.
.
.
.
.

Aynı ortamdaki insanların birbilerinden örnek alarak resimleme yapmaları çok normal. Sonuçta herşey aynı. resimler aynı , düşünceler aynı. Süper derece fotoşop çalışmaları olmasada herkes bilgisi dahilinde birşeyler yapmaya çalışıyor. BEnzerlik olabilir. Zaten farklı olanı bulup oybirliği ile seçim yapılacak. Ayrım gözetmeksizin kazanan kimse burdan belirtilip ona göre sonuç belirlenecek.

Katılan herkes ve katılacak olan herkes eşit şartlardadır.

Aynen Öyle Can Adminim... Her resimleme ayrı güzel...Değerli şairimiz Usta kalemin şiirlerini kutlarım ayrıca resimlemeler farklı tıpki bir sedef gibi işlenmiş karşımızda duruyor, resimlere bakarken büyük keyif aldım.Nice güzel yarışmalara...

Kalbi nur arkadaşım emeklerine sağlık...çok teşekkür ediyorum sitemiz adına bu güzel ortama dahil olduğunuz için...
Başarılar dilerim.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Saat

Forum Görünümü

Konular
55.452
Toplam kullanıcı
6.059
Son üye
katieandino
Geri