VuSLaT Yönetim Yönetici 23 Aralık 2009 #11 :gülltaklataklayıdızzm08m08m08çooook hoşsun....hoşuma gitti cevap daaaaaaaaa:birincison kelimeden cümle kurcakdın.....dirol
:gülltaklataklayıdızzm08m08m08çooook hoşsun....hoşuma gitti cevap daaaaaaaaa:birincison kelimeden cümle kurcakdın.....dirol
nefsimutmainne Aktif Üyemiz 23 Aralık 2009 #12 VuSLaT' Alıntı: :gülltaklataklayıdızzm08m08m08çooook hoşsun....hoşuma gitti cevap daaaaaaaaa:birincison kelimeden cümle kurcakdın.....dirol Genişletmek için tıkla ... Pardon ya acayip kaptırmışım kendimi anlaşılan...BNJ HAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA
VuSLaT' Alıntı: :gülltaklataklayıdızzm08m08m08çooook hoşsun....hoşuma gitti cevap daaaaaaaaa:birincison kelimeden cümle kurcakdın.....dirol Genişletmek için tıkla ... Pardon ya acayip kaptırmışım kendimi anlaşılan...BNJ HAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA
VuSLaT Yönetim Yönetici 23 Aralık 2009 #13 Anlaşılan karışdı hatlar....burdan başlayalım gayri.....BNJ
VuSLaT Yönetim Yönetici 23 Aralık 2009 #19 oldu selam muhabbeti yine biz aldık site nöbeti.........gözlük1 kafiyeli oldu yafffff....ıslık
yakup Aktif Üyemiz 23 Aralık 2009 #20 VuSLaT' Alıntı: oldu selam muhabbeti yine biz aldık site nöbeti.........gözlük1 kafiyeli oldu yafffff....ıslık Genişletmek için tıkla ... Nöbeti aldıkta nöbette uyuyacağız nerdeyse.
VuSLaT' Alıntı: oldu selam muhabbeti yine biz aldık site nöbeti.........gözlük1 kafiyeli oldu yafffff....ıslık Genişletmek için tıkla ... Nöbeti aldıkta nöbette uyuyacağız nerdeyse.