VuSLaT Yönetim Yönetici 9 Haziran 2014 #21 ooooooooooooooo semaverde çaylarhaydin toplanak başına Üstadım seni medineye gönderiyorum oradaki manevi güzelliği tad diye.
ooooooooooooooo semaverde çaylarhaydin toplanak başına Üstadım seni medineye gönderiyorum oradaki manevi güzelliği tad diye.
Deniz Feneri Yeni Üyemiz 23 Aralık 2016 #23 Uzakların adı yok mu afro. İstediğin o uzak yer netesiyse yolladım gitti uknown
VuSLaT Yönetim Yönetici 23 Aralık 2016 #24 Eyvallah bende gittim:gidi Seni Afrikaya gönderiyorum deniz,oralar sicacik
VuSLaT Yönetim Yönetici 23 Aralık 2016 #26 Ağrı dağına gönderiyorum seniiiii havalar nasılmış Bakta gelhaaahaaa
Deniz Feneri Yeni Üyemiz 23 Aralık 2016 #28 VuSLaT' Alıntı: Eyvallah bende gittim:gidi Seni Afrikaya gönderiyorum deniz,oralar sicacik Genişletmek için tıkla ... iyi iyi ben sıcağı severim aşırı olmasın da bende uludağa yollayım bari ağrı dağı çok hoşuna gitmiş
VuSLaT' Alıntı: Eyvallah bende gittim:gidi Seni Afrikaya gönderiyorum deniz,oralar sicacik Genişletmek için tıkla ... iyi iyi ben sıcağı severim aşırı olmasın da bende uludağa yollayım bari ağrı dağı çok hoşuna gitmiş
VuSLaT Yönetim Yönetici 23 Aralık 2016 #29 Seniiiiiii konyaya gondereyim mevlanayi ziyaret edersin....
Deniz Feneri Yeni Üyemiz 23 Aralık 2016 #30 ooo muhteşem oldu Allah razı olsun sen nereyi istiyorsan oraya yolluyorum hadi mevlana hazretlerinin bereketine
ooo muhteşem oldu Allah razı olsun sen nereyi istiyorsan oraya yolluyorum hadi mevlana hazretlerinin bereketine