Hayırlı İşler:)
MURATS44 Özel Üye 31 May 2010 #35 VuSLaT' Alıntı: Havalar çok sıcaaaaaaaaak....ss.. Genişletmek için tıkla ... Havalar erken ısındı.Daaaaaaaaaa ben üşüyorum khvuyk
VuSLaT' Alıntı: Havalar çok sıcaaaaaaaaak....ss.. Genişletmek için tıkla ... Havalar erken ısındı.Daaaaaaaaaa ben üşüyorum khvuyk
mahzungarip Yönetici 2 Haz 2010 #36 yaz gelsede van denizine girsemdirol bazıları malatyada artık nereye girer bilemiyorum malatya denizi yok kanalda yüzerlerhaaa
yaz gelsede van denizine girsemdirol bazıları malatyada artık nereye girer bilemiyorum malatya denizi yok kanalda yüzerlerhaaa
VuSLaT Yönetim Yönetici 2 Haz 2010 #37 @@@@@@@@@@@ Beni silinnnnnnnnnnnnnnnn @@@@@@@@@@@@@@clappingHAHHAHAgzlkl
mahzungarip Yönetici 2 Haz 2010 #38 VuSLaT' Alıntı: @@@@@@@@@@@ Beni silinnnnnnnnnnnnnnnn @@@@@@@@@@@@@@clappingHAHHAHAgzlkl Genişletmek için tıkla ... Hayırdır noluyoz yavfıslıkkhvuyk
VuSLaT' Alıntı: @@@@@@@@@@@ Beni silinnnnnnnnnnnnnnnn @@@@@@@@@@@@@@clappingHAHHAHAgzlkl Genişletmek için tıkla ... Hayırdır noluyoz yavfıslıkkhvuyk