Buğulanmış bir cama ne yazarsınız...???
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 13 Şub 2015 #124 Hem okuyorsunuz hem hayret ediyorsunuz. Her gördüğünüz yazıyı okumayın.:hehhe
MURATS44 Özel Üye 6 Haz 2015 #126 Eli boş varılmaz denen varılan yere, Boş gelmedim yâ Râb, ben suç getirdim! Dağlar çekemezken o ağır yükü, Sırtımda iki büklüm pek güç getirdim..
Eli boş varılmaz denen varılan yere, Boş gelmedim yâ Râb, ben suç getirdim! Dağlar çekemezken o ağır yükü, Sırtımda iki büklüm pek güç getirdim..
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 18 Ocak 2017 #129 Bu yazıyı okuma hayatın kararır.m08
VuSLaT Yönetim Yönetici 20 Eki 2019 #130 mahzungarip' Alıntı: Flash Belleğe Dua Yükleyip,Muska Diye Boynuna Asan Ulvi ..haaa Genişletmek için tıkla ... Hahaha ömrün uzun olsun inşallah hocam hocammmm😀 Şu an turkü dinleyerek, sitede nostalji yapıyorum🤭eski günleri yad ediyorum... Camda buhar yok hocammmmm..... Ne yazayım😀
mahzungarip' Alıntı: Flash Belleğe Dua Yükleyip,Muska Diye Boynuna Asan Ulvi ..haaa Genişletmek için tıkla ... Hahaha ömrün uzun olsun inşallah hocam hocammmm😀 Şu an turkü dinleyerek, sitede nostalji yapıyorum🤭eski günleri yad ediyorum... Camda buhar yok hocammmmm..... Ne yazayım😀