İsterseniz yanlış düşünün, ama her durumda kendi kafanızla düşünün. Doris Lessing
Ahmet Teker Aktif Üyemiz 9 Mar 2011 #31 İsterseniz yanlış düşünün, ama her durumda kendi kafanızla düşünün. Doris Lessing
Ahmet Teker Aktif Üyemiz 9 Mar 2011 #32 Her şeye doğru demek ahmaklıktır, ama her şeyin yanlış olduğunu söyleyen de zorbadır. Mevlana
Ahmet Teker Aktif Üyemiz 9 Mar 2011 #33 Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür. J. Harris
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür. J. Harris
Ahmet Teker Aktif Üyemiz 9 Mar 2011 #34 Güçlü olan zayıf yanını herkesten iyi bilendir; daha güçlü olan ise zayıf yanına hükmedebilendir. Anonim
Güçlü olan zayıf yanını herkesten iyi bilendir; daha güçlü olan ise zayıf yanına hükmedebilendir. Anonim
Ahmet Teker Aktif Üyemiz 9 Mar 2011 #35 Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz. Kızılderili atasözü
Ahmet Teker Aktif Üyemiz 9 Mar 2011 #36 İşlerin çabuk yapılmasını istemek, onların düzgün biçimde yapılmasını engeller. Konfüçyüs
Ahmet Teker Aktif Üyemiz 9 Mar 2011 #37 Kendimizle arkadaşlık çok önemlidir. Onsuz, dünyada başka hiç kimseyle arkadaş olamayız. Eleanor Roosevelt
Kendimizle arkadaşlık çok önemlidir. Onsuz, dünyada başka hiç kimseyle arkadaş olamayız. Eleanor Roosevelt
Ahmet Teker Aktif Üyemiz 9 Mar 2011 #38 Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur: Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım etmez. Pestalozzi
Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur: Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım etmez. Pestalozzi
Ahmet Teker Aktif Üyemiz 9 Mar 2011 #39 Sabahtan kaybettiğin bir saatin bütün gün zararını çekersin. William Wately
Ahmet Teker Aktif Üyemiz 9 Mar 2011 #40 Her memleketin hak ettiği bir hükümet vardır. Joseph Domaistre