[COLOR=#A60053]Her gecenin bir gündüzü vardır. (Hz. Ali (r.a)
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 10 Nis 2013 #83 Eyy Nefsim!.. Seni sen yapan benim, beni de ben yapan sen.. Ya yola gel yolda beraber yürüyelim ya da yolumdan çekil ben HAK'ka gidebileyim.
Eyy Nefsim!.. Seni sen yapan benim, beni de ben yapan sen.. Ya yola gel yolda beraber yürüyelim ya da yolumdan çekil ben HAK'ka gidebileyim.
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 15 Nis 2013 #84 “Senle dedikodu yapan, senin dedikodunu da yapar.„ İrlandalı Atasözü
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 22 Nis 2013 #86 İlmi olmayan bir beden suyu olmayan bir şehre benzer. ŞEMS-İ TEBRİZİ
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 23 Nis 2013 #87 ” Mutluluğu kaybettim ” dedi.. Seccadeyi eline vererek ; ” dolapta unutmuşsun ” dedim.
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 23 Nis 2013 #88 Adalet olmadıkça ; YÖNETİMİN Edep olmadıkça ; ASALETİN Cömertlik olmadıkça ; ZENGİNLİĞİN Güven olmadıkça ; SEVİNCİN Kanaat olmadıkça ; FAKİRLİĞİN Alçak gönüllülük olmadıkça; YÜKSELMENİN FAYDASI OLMAZ..! Hz.Ömer
Adalet olmadıkça ; YÖNETİMİN Edep olmadıkça ; ASALETİN Cömertlik olmadıkça ; ZENGİNLİĞİN Güven olmadıkça ; SEVİNCİN Kanaat olmadıkça ; FAKİRLİĞİN Alçak gönüllülük olmadıkça; YÜKSELMENİN FAYDASI OLMAZ..! Hz.Ömer
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 22 Eyl 2013 #89 Bana isyân ile imtihân arasındaki ' o ' ince farkı bahşeylediğin için hâmd olsun sana Allah'ım ~ Fatma Bakırcı
Bana isyân ile imtihân arasındaki ' o ' ince farkı bahşeylediğin için hâmd olsun sana Allah'ım ~ Fatma Bakırcı
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 20 Eki 2013 #90 "Zaman bir kovan, zaman bir kumaş, zaman dost, zaman düşman. Zaman sensin. Zaman senin kozan." C. Meriç
"Zaman bir kovan, zaman bir kumaş, zaman dost, zaman düşman. Zaman sensin. Zaman senin kozan." C. Meriç