VuSLaT Yönetim Yönetici 14 Mart 2019 #521 Allah'ım cuma günü kazanacağımiz sevapları,nur dan mürekkeplerle yazdır meleklerine... amin. Cumanız hayırlara vesile olsun inşallah...
Allah'ım cuma günü kazanacağımiz sevapları,nur dan mürekkeplerle yazdır meleklerine... amin. Cumanız hayırlara vesile olsun inşallah...
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 14 Mart 2019 #522 Her insanın amelini boynuna yükledik. Kıyamet günü kendisine, açılmış olarak karşılaşacağı bir kitap çıkaracağız. İSRA/13 Hayırlı Cumalar
Her insanın amelini boynuna yükledik. Kıyamet günü kendisine, açılmış olarak karşılaşacağı bir kitap çıkaracağız. İSRA/13 Hayırlı Cumalar
VuSLaT Yönetim Yönetici 22 Mart 2019 #523 Sevmek dua etmektir belkide, Kimseler bilmeden,duymadan sessizce. Kalbimde ve dualarında olan,bütün sevdiklerime,cumanın bereketi üzerinize olsun inşallah,,,,
Sevmek dua etmektir belkide, Kimseler bilmeden,duymadan sessizce. Kalbimde ve dualarında olan,bütün sevdiklerime,cumanın bereketi üzerinize olsun inşallah,,,,
VuSLaT Yönetim Yönetici 28 Mart 2019 #524 Umutsuz kapılar vardır açılmaz. Rabbimin kapısı büyüktür,kapanmaz. Sen umudunu kaybetme, Rabbim kulunu bırakmaz.... Cumanız hayırlara vesile olsun,aminnn...
Umutsuz kapılar vardır açılmaz. Rabbimin kapısı büyüktür,kapanmaz. Sen umudunu kaybetme, Rabbim kulunu bırakmaz.... Cumanız hayırlara vesile olsun,aminnn...
VuSLaT Yönetim Yönetici 12 Nisan 2019 #525 Kışta baharı,şerde hayrı saklayan Allah'a Sonsuz hamd olsun...dualarınız dualarımız olsun inşallah...hayırlı nurlu cumalar....
Kışta baharı,şerde hayrı saklayan Allah'a Sonsuz hamd olsun...dualarınız dualarımız olsun inşallah...hayırlı nurlu cumalar....
VuSLaT Yönetim Yönetici 26 Nisan 2019 #526 Sen gönlünü Allah'a ver, Allah senin gönlüne göre verir...cumanız hayırlı olsun inşallah....
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 11 Mayıs 2019 #527 Ramazan-ı şerifimiz ve Cumamız İslâm âlemine hayırlara vesile olur in-şa-Allah. Rabbim niyetlerinizi kabul eylesin in-şa-Allah
Ramazan-ı şerifimiz ve Cumamız İslâm âlemine hayırlara vesile olur in-şa-Allah. Rabbim niyetlerinizi kabul eylesin in-şa-Allah
VuSLaT Yönetim Yönetici 25 Temmuz 2019 #530 Cuma gününün Hayri bereketi uzerimize Olsun inşallah...hayırlı cumalar...