Yâri davete hâcet yok.. Sen yerini temizle o gelir... İbrahim Tenekeci
ceylannur Yeni Üyemiz 2 Tem 2011 #161 Yâri davete hâcet yok.. Sen yerini temizle o gelir... İbrahim Tenekeci
ceylannur Yeni Üyemiz 2 Tem 2011 #162 Üzmezdi gücümüzü kaldıramadığımız taş Tenha bir yer seçilirdi söylemek için. Geçim ehliydi yoksulluk bile Şükretmeyen ne bilsin! değil mi? İbrahim Tenekeci
Üzmezdi gücümüzü kaldıramadığımız taş Tenha bir yer seçilirdi söylemek için. Geçim ehliydi yoksulluk bile Şükretmeyen ne bilsin! değil mi? İbrahim Tenekeci
ceylannur Yeni Üyemiz 2 Tem 2011 #163 ..bize nikah düşmez artık çünkü unuttuk nur içinde yatmayı hem aşk içinde İbrahim Tenekeci
ceylannur Yeni Üyemiz 2 Tem 2011 #164 çocukluk insanın şiir halidir; diğer dönemleri ise düzyazı. ibrahim tenekeci
ceylannur Yeni Üyemiz 2 Tem 2011 #165 Kendimi de koysam ayağımın altına yine de yetişemiyorum ey aşk,omzunun hizasına.... ~Ibrahim Tenekeci~
Kendimi de koysam ayağımın altına yine de yetişemiyorum ey aşk,omzunun hizasına.... ~Ibrahim Tenekeci~
ceylannur Yeni Üyemiz 2 Tem 2011 #167 Sonradan anladım ki zoruma giden şeyler sayesinde insanım...! İ.Tenekeci
ceylannur Yeni Üyemiz 2 Tem 2011 #168 D/üşüyor içime d/ipsiz bir kova.. Yaşamak ne zor kalbi olana... İbrahim Tenekeci
ceylannur Yeni Üyemiz 2 Tem 2011 #169 ] "Sen" böyle güzelken bana söz düşmez.. bakma böyle yazılar yazdığıma ben aslında "İkra!" emrine amade "seni" okuyorum.... İbrahim Tenekeci
] "Sen" böyle güzelken bana söz düşmez.. bakma böyle yazılar yazdığıma ben aslında "İkra!" emrine amade "seni" okuyorum.... İbrahim Tenekeci
ceylannur Yeni Üyemiz 2 Tem 2011 #170 Allah’ım sadece annemi babamı değil gökyüzünü de başımdan eksik etme. İbrahim Tenekeci/ Uçuş Denemeleri
Allah’ım sadece annemi babamı değil gökyüzünü de başımdan eksik etme. İbrahim Tenekeci/ Uçuş Denemeleri