İnternet Dostuma
Okyay ÖZEL ÜYE 17 Ara 2015 #12 TaHKaR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Mübarek dostum! yüreğinin güzelliğini yansıtmışsın. Ne diyeyim. Yüce Rabbimiz sana dünya ve ahiret güzelliği hediye eylesin.
TaHKaR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Mübarek dostum! yüreğinin güzelliğini yansıtmışsın. Ne diyeyim. Yüce Rabbimiz sana dünya ve ahiret güzelliği hediye eylesin.
xxmolinaxx Premier Сasual Dating - Live Women 18 Ara 2015 #13 Şiir yazmak ne güzel Hele bu şiir Allah için olursa anlamı binlerce kat artıyor. Gönlünüze sağlık üstadım
Şiir yazmak ne güzel Hele bu şiir Allah için olursa anlamı binlerce kat artıyor. Gönlünüze sağlık üstadım
Okyay ÖZEL ÜYE 18 Ara 2015 #14 xxmolinaxx' Alıntı: Şiir yazmak ne güzel Hele bu şiir Allah için olursa anlamı binlerce kat artıyor. Gönlünüze sağlık üstadım Genişletmek için tıkla ... Gönlüne ve nurlu gözlerine sağlık olsun. Mübarek. Allahü Teala Razı olsun.
xxmolinaxx' Alıntı: Şiir yazmak ne güzel Hele bu şiir Allah için olursa anlamı binlerce kat artıyor. Gönlünüze sağlık üstadım Genişletmek için tıkla ... Gönlüne ve nurlu gözlerine sağlık olsun. Mübarek. Allahü Teala Razı olsun.