VuSLaT Yönetim Yönetici 1 Kasım 2010 #111 Konuyu ben açtım olleyygeldimmmm.... griya maziiiii oldu gelemez.....agresivve siteye ilk gelen gelsin......bakalım kim...D:
Konuyu ben açtım olleyygeldimmmm.... griya maziiiii oldu gelemez.....agresivve siteye ilk gelen gelsin......bakalım kim...D:
MURATS44 Özel Üye 5 Kasım 2010 #112 bennnnnnnnnnnnnn.... sitede tek vuslat adminim var. Vuslat gelsin ...
VuSLaT Yönetim Yönetici 5 Kasım 2010 #113 Geldim gariiiiiiiiiiiiiii......:by: hasret geliversin......yyy
MURATS44 Özel Üye 6 Kasım 2010 #114 Ben geldim genee.... Bugün cumarıntesi.Taiiillll. Kesin sen gelecen genee. Vuslat gelsin ....
VuSLaT Yönetim Yönetici 6 Kasım 2010 #115 Geldim deeeeeeeeeee,,,,,bir daha yarın gelirim.....çyyMurat sen gelirsin,,,,hasrette gelebilir ikiniz gelin....olee
Geldim deeeeeeeeeee,,,,,bir daha yarın gelirim.....çyyMurat sen gelirsin,,,,hasrette gelebilir ikiniz gelin....olee
VuSLaT Yönetim Yönetici 15 Kasım 2010 #119 geldimmmmmmmmm.... ihsan gelsin çok oldu gelmeyeli,seslenirsek belki gelir....trt
MURATS44 Özel Üye 15 Kasım 2010 #120 Buyrun ben ihsan............. haaa yalan kandırdım ,gene ben geldim Şimdi deeeee sabahları ilk işi siteye bakmak olan kim gelsinnnnnn ? VuSLaT gelsin....
Buyrun ben ihsan............. haaa yalan kandırdım ,gene ben geldim Şimdi deeeee sabahları ilk işi siteye bakmak olan kim gelsinnnnnn ? VuSLaT gelsin....