MURATS44 Özel Üye 19 Şubat 2011 #131 Geldim.Geldimmmmmmmmmmm... Üyeler büttü ,sıra artizlere geldi ne yapalım.Az yeşillik olsun.. Vuslat burdaysan sen gel kimse gelmeden.....
Geldim.Geldimmmmmmmmmmm... Üyeler büttü ,sıra artizlere geldi ne yapalım.Az yeşillik olsun.. Vuslat burdaysan sen gel kimse gelmeden.....
VuSLaT Yönetim Yönetici 19 Şubat 2011 #132 yettim gari amannnnnnn duymadumdu4744f11 murat sen gelecen mecburen4744f11
MURATS44 Özel Üye 19 Şubat 2011 #133 benden başka kimse olmadığına göre ben geleyimde...... Tören mangası hazır mı? Karşılama merasimi olmadan gelmem abi haaahaaa Gene sen gel bakim...
benden başka kimse olmadığına göre ben geleyimde...... Tören mangası hazır mı? Karşılama merasimi olmadan gelmem abi haaahaaa Gene sen gel bakim...
MURATS44 Özel Üye 20 Şubat 2011 #136 Efenim bu kadar tezahürata gerek yoktu ama böyle bir karşılama merasiminede yok demem hani. . Bundan sonra siteye her girişimde böyle bi tören isterim.Fazla bişe istemedim sanurumum.
Efenim bu kadar tezahürata gerek yoktu ama böyle bir karşılama merasiminede yok demem hani. . Bundan sonra siteye her girişimde böyle bi tören isterim.Fazla bişe istemedim sanurumum.
VuSLaT Yönetim Yönetici 20 Şubat 2011 #138 murata bakın çok şey istiyor,,, bende mehter takımı istesemm08ceylannu gelsin....sende folklor ekibi isteoleyy
murata bakın çok şey istiyor,,, bende mehter takımı istesemm08ceylannu gelsin....sende folklor ekibi isteoleyy
ceylannur Yeni Üyemiz 26 Şubat 2011 #139 geldım canım yenı gordum mesajı tamam bende fokler ekımı ıstıyorumoleyy