vuslat gelemez ben gelem dirol benden sonra gelebilen gelsin;)
MURATS44 Özel Üye 14 Haz 2010 #72 Gelemez deme bence.n çok o geliyor zaten. Şimdide ben geldim.Bak benden sonra nasıl geliyor vuslat. Hadi vuslat adminim yüzümü kara çıkarma inşallah
Gelemez deme bence.n çok o geliyor zaten. Şimdide ben geldim.Bak benden sonra nasıl geliyor vuslat. Hadi vuslat adminim yüzümü kara çıkarma inşallah
VuSLaT Yönetim Yönetici 14 Haz 2010 #73 Geldim inşallah.......:güll:güll:güll Murat adminim gelsin....clapping
MURATS44 Özel Üye 14 Haz 2010 #74 Geldimmm Eyvallah adminim. .Valla birinden önce gelmeyecen diye korktum heeeee Sende geldin, Hoşgeldin........... Bir daha sen gel adminim glü
Geldimmm Eyvallah adminim. .Valla birinden önce gelmeyecen diye korktum heeeee Sende geldin, Hoşgeldin........... Bir daha sen gel adminim glü
VuSLaT Yönetim Yönetici 1 Tem 2010 #75 Geldim geldimmmmmmmmmmmmmmmmkhvuyk İhsan gelsin o yoksa mahzungarip gelsin oda yoksaaaaaaaaaaa.....HAHHAHA
Geldim geldimmmmmmmmmmmmmmmmkhvuyk İhsan gelsin o yoksa mahzungarip gelsin oda yoksaaaaaaaaaaa.....HAHHAHA
İ İhsan Yeni Üyemiz 1 Tem 2010 #78 biri beni çağırmış hemen geldimnrgl benden sonra gelebilen gelsin ne diyem HAHHAHA