amin...inşaallah...neden anlaşamayalım kardeşim hepimiz din kardeşi değilmiyiz...mazur görün çıkaramadım...a.r.oVe Aleyküm Selâm ve Rahmetullahi ve Berekatühü ve Mağfiratühü ..
Ben bu Selâmı biyerden hatırlıyorum Kardeşim hoşgeldin .. Sanki senle çok iyi anlaşcaz gibi geldi .. Selâmlarda aynı ALLAH'ın izniyle hoşgelmişsin, sefa getirmişsin .. Hayırlı paylaşımlarda bulunman dileğiyle ..
oy oy balam hoşbulduk canım ablam şükür kavuşturana...inşaallah gelirler hayırlısı olsun...amin...inşaallah hayırlı olur canım ablacım...hediyeni hiç unutmadım...:güllkalppa.r.ooy oy canım bacım gelmiş hoşgelmişsin m10demekki tüm eski dostlar toplanıyor burda
bir ahmetle sedat eksik burda onlarda gelse ne iyi olur
hoşgeldin bacım üyeliğin hayırlı olsun:güll
hoşbulduk...Teşekkürederim...amin inşaallah...bütün gayemiz Allah(c.c)rızası olsun inşaallah...amin...:gülla.r.oaleyküm selam hoşgeldiniz.üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşaallah
h.galeykum selam abla hayırlı olsun:güllpapatyapembeli
:üzgün yaşlılık işte iki defa yazıyorum bazan msj...af buyrun...Hoşgeldin ablacım sefalar getirdin.Üyeliğin hayırlı daim olur inşallah.
Selam ve dua ile....
hoşbulduk kardeşima.r.oamin inşaallah hayırlısı olsun be kardeşim..amin inşaallah...bu arada site göze çok hoş görünüyor renklerde en sevdiğim renkler teşekkürederim sanki ablan için hazırlanmış gibi...:birinciwe aleykümüsselam abla hoşgeldinüyeliğin hayırlı ve daim olur inşallah...senide burda görmek çok hoşserpil ne iyi etmişte vesile olmuş gelmene Allah cc. kendisinden ve sizlerden razı olsun inş.tekrar h.g
niye hoşbulduk pankartı yok ki?...m08:gül:gül:by:h.gh.gh.g
hoşbulduk...a.r.oa.selam...hoşgeldiniz...
hoşbulduk kardeşim inşaallah getiririz...a.r.ohoşgeldin kardeşim sadfalar getirdin....