Tarihteki İlk Tek Taş Yüzük
mahzungarip Yönetici 7 Ara 2020 #3 VuSLaT' Alıntı: Çok merak ettim yüzüğü😄 Genişletmek için tıkla ... Bi ben giremiyorum sanıyordum 😄
BULUT Aktif Üyemiz Yönetici 7 Ara 2020 #4 ikinizde telefondan değilde pc lerinizden girseniz göreceksiniz. Ama telefondan vazgeçmiyorsunuz mu?
VuSLaT Yönetim Yönetici 7 Ara 2020 #6 BULUT' Alıntı: ikinizde telefondan değilde pc lerinizden girseniz göreceksiniz. Ama telefondan vazgeçmiyorsunuz mu? Genişletmek için tıkla ... Tamamda pc miz yoksa, resim görmiycez mi🤣pc sabit telefon elimizde geziyoz
BULUT' Alıntı: ikinizde telefondan değilde pc lerinizden girseniz göreceksiniz. Ama telefondan vazgeçmiyorsunuz mu? Genişletmek için tıkla ... Tamamda pc miz yoksa, resim görmiycez mi🤣pc sabit telefon elimizde geziyoz
BULUT Aktif Üyemiz Yönetici 7 Ara 2020 #7 şimdi bak bunuda göremiyorsanız atın telefonları pencereden aşaaaa
VuSLaT Yönetim Yönetici 7 Ara 2020 #8 Bekliyom görecem mi acep🙄🤫 Samkim bişe yohh,🤣 Karıncalar filim çekiyo
VuSLaT Yönetim Yönetici 7 Ara 2020 #10 Gördüm ama nerden 😄paslı yüzük, aşağıdaki son mesajlardan resimli😄