Allahuekber Allahuekber, Lailahe illallahüvallahüekber, Allahüekber velillahilhamd
Hasret ruzgari Aktif Üyemiz 16 Ara 2011 #51 Allahuekber Allahuekber, Lailahe illallahüvallahüekber, Allahüekber velillahilhamd
Okyay ÖZEL ÜYE 16 Ara 2011 #52 Allahuekber Allahuekber, Lailahe illallahüvallahüekber, Allahüekber velillahilhamd
VuSLaT Yönetim Yönetici 2 Ocak 2012 #53 Allahuekber Allahuekber, Lailahe illallahüvallahüekber, Allahüekber velillahilhamd
VuSLaT Yönetim Yönetici 3 Ocak 2012 #54 Allahuekber Allahuekber, Lailahe illallahüvallahüekber, Allahüekber velillahilhamd
VuSLaT Yönetim Yönetici 4 Ocak 2012 #55 Allahuekber Allahuekber, Lailahe illallahüvallahüekber, Allahüekber velillahilhamd
VuSLaT Yönetim Yönetici 5 Ocak 2012 #56 Allahuekber Allahuekber, Lailahe illallahüvallahüekber, Allahüekber velillahilhamd
ceylannur Yeni Üyemiz 5 Ocak 2012 #57 Allahuekber Allahuekber, Lailahe illallahüvallahüekber, Allahüekber velillahilhamd
VuSLaT Yönetim Yönetici 6 Ocak 2012 #58 Allahuekber Allahuekber, Lailahe illallahüvallahüekber, Allahüekber velillahilhamd
Okyay ÖZEL ÜYE 6 Ocak 2012 #59 Allahuekber Allahuekber, Lailahe illallahüvallahüekber, Allahüekber velillahilhamd
VuSLaT Yönetim Yönetici 7 Ocak 2012 #60 Allahuekber Allahuekber, Lailahe illallahüvallahüekber, Allahüekber velillahilhamd