Vuslat Adminimin Şiirlerinden
VuSLaT Yönetim Yönetici 17 Haz 2014 #2 Maşallah berakallah RABBİM razı olsun sizden çok hoş olmuş çooooooooooooook beğendim yüreği güzel insan....teşekkür ederim...
Maşallah berakallah RABBİM razı olsun sizden çok hoş olmuş çooooooooooooook beğendim yüreği güzel insan....teşekkür ederim...
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 17 Haz 2014 #3 Güzel bir çalışma Allah razı olsun Tahkar kardeşim.
TaHKaR Aktif Üyemiz 18 Haz 2014 #4 VuSLaT' Alıntı: Maşallah berakallah RABBİM razı olsun sizden çok hoş olmuş çooooooooooooook beğendim yüreği güzel insan....teşekkür ederim... Genişletmek için tıkla ... Muhtazaf' Alıntı: Güzel bir çalışma Allah razı olsun Tahkar kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Allah hepimizden razı olsun
VuSLaT' Alıntı: Maşallah berakallah RABBİM razı olsun sizden çok hoş olmuş çooooooooooooook beğendim yüreği güzel insan....teşekkür ederim... Genişletmek için tıkla ... Muhtazaf' Alıntı: Güzel bir çalışma Allah razı olsun Tahkar kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Allah hepimizden razı olsun