Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir sır daha var , çözdüklerimden başka
Bir ışık daha var , bu ışıklardan başka
Hiç bir yaptığınla yetinme , geç öteye !
Bir şey daha var , bütün yaptıklarından başka!
Onun Güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeldir.
Herkes biliyorsa o bence hiç güzel değildir.
Onun güzelliğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir.
Yalnız ben biliyorsam bu aşktır.
Hiç kimse görmüyorsa bu yalnızlıktır.
"Hayır... Küsmüyorum hayata! Sandığınız gibi değil... Biraz canım sıkkın hepsi bu... Topacı elinden alınmış çocuk gibiyim, özlüyorum sadece kaybettiğim oyunu... Umutluyum ama! İsterseniz bakın gözlerime, ışıl ışıl... Hep güzel şeyler düşünüyorum... Aydınlık yakın...Biri tutuyor elimden, diyor ki "Sabret!" Bende var olan şey mutsuzluk değil, bir parça sükunet..."
Yusuf'san önce sevmekle başlayacaksın çile'ye..Öyle bir seveceksin ki şüphe olmayacak içinde..Güzel görecek, güzel bakacaksın herşeye..Dağlar yoldaşın, kuyular sırdaşın olacak..''NURUNDA HOŞ NARINDA'' diyeceksin..Köle olup önce pazarlarda satılacak sonra..Saraylara ayağında kelepçeyle gireceksin..Aşkın ne zehir olduğunu tadacaksın.. Yusuf olmak çok zor, Yusuf'ken sultan olmakta zor..Hele Yakup'un Yusuf'u olmak..İşte o hepsinden zor..
Gülerken herkes eşlik eder, ya ağlarken. Başarılara herkes ortak olur, ya yenilgilere. Öyle bir dost edin ki; kötü gün kapını çalınca kapıya seninle beraber baksın.